In Het Muzieklokaal kun je luisteren én proeven! Wij zijn een proeflokaal in vele opzichten. Proef de muziek, de lokale producten en ervaar de combinatie van klank en smaak! Overdag kun je terecht voor ontbijt, lunch en een goede borrel, en ’s avonds voor het diner.

Diner & Borrel

‘s Avonds serveren we ‘solisten’, ter grootte van een half hoofdgerecht. Onze solisten vul je aan met bijgerechten tot een duo of trio. Bijgerechten zijn alleen in combinatie met de solisten te bestellen. Je kunt je ook laten verrassen door een heel orkest of kiezen voor het weekmenu. Ons vlees is biologisch, onze vis duurzaam gevangen

Solisten

Biologische lamsgehakballetjes 11,05
Eerlijke handgedraaide balletjes in een kruidige tomatensaus met limoen en munt

Samosa pie (vegan) 10,05
Milde curry onder een dakje van bladerdeeg

Linzen-notenburger 10,05
Vegetarische burger geserveerd op een desembol met rasta en zoetzure radijs

Zacht gegaarde schelvisfilet 13,05
Duurzaam gevangen schelvis op een puree van doperwten, met limoensaus en gebakken little gem

Coq au vin blanc 12,05
Zomerse stoof van biologische kippendij, met spek, witte wijn en dragon

Bijgerechten

Vul je solist aan tot een duo of trio

Huisgemaakte luie wijvenfriet met kruidenmayonaise 4,00

Frisse rijstsalade met limoen, sumak, pompoenpitten en granaatappel 4,25

Gepofte bloemkool met techinasaus en een kruidig notenmengsel 4,25

Salsa van venkel met paprika, ui en rode peper 4,25

Groene salade met komkommer, kappertjes en zonnebloempitten 3,75

Weeksalade  vraag naar de salade van de week 5,80

Orkest

Of laat je verrassen door een heel orkest! 16,95

Maak een keuze uit een van de solisten en wij vullen per persoon aan met huisgemaakte luie wijvenfriet en een van de andere bijgerechten. Laat ons voor je kiezen, leuk om met elkaar te delen!

Weekmenu

Naast de kaart! Weekmenu! vanaf 16.00 te bestellen

Soep of quiche van de week met huisgemaakte luie wijvenfriet en groene salade 12,95

Borrel

// vanaf 16.00 tot de keuken sluit:

Huisgemaakte luie wijvenfriet met kruidenmayonaise 4,00

Quesadilla puntjes met zwarte bonenpuree en huisgemaakt korianderdip 5,95

Plankje brood met roomboter en dip  5,05

Kaasplank (voor twee personen) 10,30

Borrelplank (van alles wat voor twee personen!) 13,05 (extra persoon + 6,05)

// vanaf 16.00 tot de laatste ronde:

Bitterballen (per stuk) 0,85

Kaasstengels (per stuk) 0,85

Arancini – Siciliaanse risottoballetjes met truffel (4 stuks) 4,80

Calamares met limoenmayonaise 6,55

Siciliaanse groene olijven 4,20

Vers gebrande noten 3,15

Ontbijt Brunch & Lunch

Ontbijt

Warm croissantje met ambachtelijke jam en boter 2,90

Huisgemaakte muesli met volle biologische yoghurt, fruit, dadel en granaatappelpitten 4,55

Wentelteefjes van suikerbrood met kwark en chutney 4,95

 

Brunch

Kom in het weekend uitgebreid brunchen! Reserveer een tafel en wij verrassen je met een grote plank vol lekkere hartige en zoete hapjes! Croissantjes, zoetigheden, wentelteefjes van suikerbrood. Warme broodjes, divers beleg, quiche en een glaasje soep. Leuk op zondag voor het live concert, dan ben je gelijk verzekerd van een mooi plekje!

17,95 per persoon - alleen mogelijk op reservering

Lunch

Verse sneden brood

Biologische pancetta  - met huisgemaakte rode pesto, rucola en parmezaansnippers 7,80

Brie - met een chutney van framboos en appel, basilicum en pompoenpitten 7,80

Biologische kroket - met pickles en dé mosterd van Joey 7,80

Makreelsalade - met geroosterde radijs, bosui en sumak 7,80

Libanees platbrood uit de oven  - met frisse bietenhummus, gegrilde groenten en feta  7,80

Naast de kaart: wisselende huisgemaakte soep, quiche en salade van de week

Onze biologische vleeswaren kopen we in bij Morty’s Kaas en Delicatessen, een bijzonder winkeltje op de Kanaalstraat met een breed assortiment biologische producten.