Het leukste team van Utrecht zoekt collega's!

vacatures het muzieklokaal

Onze Muzieklokaal familie zoekt uitbreiding!

Bediening/runners

Ben jij een sociaal dier en vind je het leuk om lekker in beweging te zijn? De eerste lente zonnestraaltjes lokken alweer mensen naar ons heerlijke terras! Dat betekent dat wij weer opzoek zijn naar jongelui die graag een zomer binnen en op het terras heen en weer willen rennen. Een beetje ervaring in de horeca is mooi, maar niet noodzakelijk; die kan je nou juist bij ons opdoen! We zoeken naar mensen die flexibel inzetbaar zijn (met een beschikbaarheid van in ieder geval 1 dag in het weekend), omdat we qua drukte afhankelijk zijn van het weer. Je kan nu vast starten met 1 dienst per week en in de zomer kan je meer uren maken.

Leidinggevende voor 6 maanden

Vind jij het een leuke uitdaging om jezelf vanaf april voor een half jaar onder te dompelen in een lopend horecabedrijf waar alles draait om klassieke muziek? I.v.m. vakantie van één van onze leidinggevenden zoeken wij tijdelijke vervanging voor ongeveer 34 uur in de week van mei tot en met oktober, inwerken in april. Freelance uitbetalen is mogelijk. Misschien vind je het deze 6 maanden wel zo leuk dat je wilt blijven! Uiteraard kunnen we daarna kijken wat er mogelijk is. 

We zoeken iemand met horeca ervaring die het leuk vindt om als allrounder ingezet te worden: zowel achter de bar, in de bediening en in de keuken (keukenervaring is daarom extra fijn). We gaan je van tevoren helemaal klaarstomen. Je neemt de leiding op momenten dat het nodig is, je stuurt je collega’s aan op drukke momenten, waardoor iedereen als een geoliede machine samen werkt. Je draagt graag extra verantwoordelijkheid naast je dagelijkse werkzaamheden (zoals het doen van bestellingen en beheren van reserveringen). Je bent bij voorkeur in bezit van sociale hygiëne en BHV. 

Je wordt onderdeel van onze warme Muzieklokaal familie waar we zorg dragen voor elkaar.

Afwasser

Vind jij het leuk om te werken in een culturele omgeving met live klassieke muziek? Wij zijn op zoek naar een afwasser die ons gezellige team wil komen versterken! Je bent als afwasser een onmisbare schakel in het team, waarin we er samen voor zorgen dat onze gasten een fijne tijd hebben.

Naast de afwas help je mee met klusjes in de keuken en achter de bar. Ook kijken we of er mogelijkheden zijn om andere ervaringen op te doen en om meer dingen te leren. Valt jou iets op wat handiger of beter kan in je werkzaamheden? Dan horen we het graag en gaan wij of jij zelf ermee aan de slag! 

We zoeken iemand die minimaal één vaste avond per week kan werken. Diensten zijn van 17 tot tot uiterlijk 23 uur. Ervaring is niet nodig, wel frisse energie om aan te pakken en hard te werken. Je komt terecht in een fijn team waar we zorg dragen voor elkaar. Perfect voor een eerste bijbaantje!

Heb je interesse?

Dan horen we graag van je! Mail wat meer informatie over jezelf naar werken@hetmuzieklokaal.nl