In Het Muzieklokaal kun je luisteren én proeven! Wij zijn een proeflokaal in vele opzichten. Proef de muziek, en de lokale producten! Overdag kun je terecht voor ontbijt, lunch en een goede borrel, en ’s avonds voor het diner.

Bekijk hier onze menukaart (PDF):

Het MuziekLoket: Ons to go loket is geopend voor koffie, drankjes, sapjes, ontbijt, lunch en diner to go. Je kunt ook een muziekBOX meenemen naar de steiger; alle maaltijden (va 14,95) in een mooi kistje met picknickkleedje en klassieke muziek! Biertje of wijntje? Bring your own! Een beetje uit eten, een beetje picknicken!

Diner: Elke dag vanaf 17.30. We hebben een nieuwe kaart: aan tafel bij Het Muzieklokaal, alle gerechten 14,95! Schuif aan en eet een hapje mee! Ons loket is nog steeds geopend, dus je kan ook een maaltijd meenemen (klik dan op bestellen ipv reserveren rechtsonderin)

Flexwerken! Kom van dinsdag t/m vrijdag werken! In de ochtend tussen 09.00 en 13.00 (17,50 euro) en in de middag tussen 14.00 en 17.00 (19,50 euro) inclusief drankjes en iets lekkers. Met deze reservering kun je  3 uur ongestoord werken. Werk je al maanden thuis en heb je behoefte aan een andere omgeving? Met een goede kop koffie en klassieke muziek op de achtergrond kun je bij ons doordeweeks elke dag een paar uurtjes aan de slag!

Terras: Wil je zeker zijn van een van onze schaarse terrasplekjes met uitzicht over het water? Je kunt de hele dag een tafeltje reserveren tot 2 personen.

Ontbijt: Doordeweeks vanaf 09.00 en in het weekend vanaf 09.30. Ook to go! We hebben onze ontbijtkaart uitgebreid en serveren ook verse sapjes en smoothies!

Lunch: Elke dag al vanaf 10.00. Ook om mee te nemen!

Borrel: Elke dag vanaf 15.00. Wil je zeker zijn van een plekje dan kun je een tafel reserveren. Je hebt dan sowieso een plekje voor 2 uur. Minimale besteding is 15 euro pp. Onze snacks kun je ook to go bestellen.