Sponsoring

muzieklokaal utrecht programmering

Kleinschalig podium
Wij zijn een kleinschalig klassiek podium. Onze horeca-activiteiten staan in dienst van onze culturele missie. Het Muzieklokaal draagt 5 cent van elk product dat wordt genuttigd, af aan de muziek.

Stichting Klassieke Programmering
De programmering organiseren we vanuit Stichting Klassieke Programmering Het Muzieklokaal. Deze heeft het aanbieden, initiëren en bevorderen van klassieke muziek op een laagdrempelige wijze aan een breder publiek ten doel, waaronder begrepen de verzorging van klassieke programmering in Het Muzieklokaal.

Sjiek he?

Wij staan garant voor eerlijke vergoedingen, want makers leven niet van de lucht. Omdat wij per seizoen tientallen makers een podium willen bieden, zijn wij altijd op zoek naar sponsors!

Omdat wij de programmering zelf doen en de locatie waar de optredens plaatsvinden wordt bekostigd vanuit de horeca, komen de opbrengsten uit kaartverkoop en sponsoring direct ten goede aan de makers. Je weet dus waar jouw bijdrage terechtkomt!

Draag bij aan meer muziek en eerlijke vergoedingen

Wat fijn dat je interesse hebt in sponsoring! Steun aan onze stichting is fiscaal aantrekkelijk, vanwege onze ANBI-status. Hierdoor is je donatie 125% aftrekbaar. Voor particulieren en bedrijven hebben wij diverse sponsormogelijkheden. Stuur een mailtje, dan nemen wij contact met je op!

Contactgegevens

muziek@hetmuzieklokaal.nl
KVK-nummer 64001199
RSIN-nummer 855483052

Bestuur

Dhr. E. Verheij (voorzitter)
Mw. I. Vrugteveen (secretaris)
Dhr. A. Rijpstra (penningmeester)

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.