MENU

Vanaf 28 april zijn wij weer beperkt open. Hou de pop-up op de website in de gaten voor de actuele openingstijden!

Bij ons kun je terecht voor ontbijt, lunch, een goede borrel en een hapje eten, onder het genot van (live) klassieke muziek. Midden in de stad, met uitzicht over het water.

Dit is ons stukje Utrecht, vol muziek en lekker eten. Voel je thuis, je bent van harte welkom! Bekijk hieronder ons menu!

Het Muzieklokaal staat garant voor meer klassieke muziek in Utrecht en eerlijke vergoedingen voor de makers: fair pay! Dat doen we samen met jou.

Jouw komst is een stem! Met alles wat je eet en drinkt, draag je bij aan de muziek en het fair pay principe. Wijdoneren 5 cent van elk product wat je bij ons eet of drinkt aan onze stichting voor de programmering!

Wij zijn lokaal georiĆ«nteerd. Onze producten halen we het liefst uit onze directe omgeving. Onze koffie en wijn komt van lokale ondernemers, bij ons kun je altijd een lekker Utrechts biertje drinken. We werken graag met kleinschalige, duurzame leveranciers. We hebben veel vegetarische en vegan opties en als we vlees serveren, is dat biologisch.

TO GO? Je kunt ook koffie, drankjes, sapjes en lekker eten meenemen. Voor tijdens een wandeling langs de singel, voor thuis of voor op de steiger. Lekker in de zon, terwijl je uitkijkt op de Dom en de Weerdsluis!