Het leukste team van Utrecht zoekt collega’s!

Vind jij het leuk om te werken in een culturele omgeving met live klassieke muziek? En lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een gezellig team, waarin de eerste stappen richting zelfsturing worden gezet? Met zijn allen dragen wij zorg voor het reilen en zeilen van Het Muzieklokaal. Wij doen ons werk als team en stimuleren zeggenschap, autonomie en ontplooiing.

Floormanager 

Wie zoeken we? Iemand met horeca ervaring die het leuk vindt om zowel achter de bar, in de bediening en in de keuken te werken (keukenervaring is fijn, maar niet noodzakelijk). Veel afwisseling dus! Je hebt een proactieve werkhouding en draagt graag extra verantwoordelijkheid naast je dagelijkse werkzaamheden. Omdat we zijn begonnen met zelfsturing zoeken wij een collega die minimaal 3 dagen beschikbaar is, zodat je voldoende vlieguren maakt om bij alle aspecten van het werk betrokken te zijn. We kijken samen naar wat je graag zou willen leren en welke extra taken daar goed bij zouden passen. Bij voorkeur ben je in het bezit van een sociale hygiëne en BHV certificaat. 

Tijdelijke leidinggevende voor 3 maanden

Vind jij het een leuke uitdaging om jezelf in de maanden september, oktober en november onder te dompelen in een lopend horecabedrijf waar alles draait om klassieke muziek? I.v.m. vakanties van onze leidinggevenden zoeken wij tijdelijke vervanging voor circa 32 uur in de week. Leuke uitdaging voor als je meer ervaring op wil doen als leidinggevende! 

Wie zoeken we? Iemand met horeca ervaring die het leuk vindt om zowel achter de bar, in de bediening en in de keuken te werken (keukenervaring is fijn, maar niet noodzakelijk). Freelance in overleg mogelijk. Je draagt graag extra verantwoordelijkheid naast je dagelijkse werkzaamheden en bent bij voorkeur in bezit van een sociale hygiëne en BHV certificaat.

Afwasser

Wij zijn op zoek naar een iemand die ons gezellige team wil komen versterken als afwasser! Je bent als afwasser een onmisbare schakel in het team, waarin we er samen voor zorgen dat onze gasten een fijne tijd hebben.

Wat ga je doen? Naast de afwas help je mee met klusjes in de keuken en achter de bar. Ook kijken we of er mogelijkheden zijn om andere ervaringen op te doen en om meer dingen te leren. Valt jou iets op wat handiger of beter kan in je werkzaamheden? Dan horen we het graag en gaan wij of jij zelf ermee aan de slag! 

Wie zoeken we? Iemand die 1 of meerdere avonden kan werken tot uiterlijk 23 uur. Ervaring is niet nodig, wel frisse energie om aan te pakken en hard te werken. Perfect voor een eerste bijbaantje!

Reageren?

Herken jij jezelf in één van deze functies? Dan willen we dolgraag van je horen! Stuur een mail met informatie over jezelf naar werken@hetmuzieklokaal.nl