Voorbereidingen op locatie!

Terwijl we druk zijn met de vergunningsaanvraag, proberen we op locatie alvast zoveel mogelijk voorbereidende werkzaamheden te verrichten. Als het papierwerk rond is willen we natuurlijk geen minuut verliezen en zo snel mogelijk aan de slag! De aannemer is druk met kijken wat er wel (en niet..) kan. Welke muren kunnen weg, welke moeten blijven staan? Onze interieurbouwer Lennard van &Hout komt met de meest creatieve ontwerpen en speurt samen met ons naar leuke koopjes en originele, authentieke spulletjes.

 

We hebben vaak de vraag gekregen: klassiek en horeca, kan dat wel samen? We laten ons daarom deskundig adviseren op audiogebied. Zo kwam er onlangs iemand met ‘pistool’ en meetapparatuur langs. Na een harde knal liet hij in een rapport zien hoe het geluid resoneert en welke tonen de boventoon voeren. Met zijn advies weten we precies welke maatregelen we moeten nemen (denk aan het aanbrengen van absorberende materialen) om de akoestiek helemaal goed te krijgen!

 

Tot slot heeft Hans van Gorcum van Speaks aangeboden speciaal voor ons high end speakers op maat te maken. Ook de materialen kunnen we zelf kiezen, zodat we ze mooi kunnen afstemmen op het interieur. En dat niet alleen; hij helpt ons met de aanschaf van de juiste audio-installatie. We hebben geen professionele set nodig, maar met een HiFi set voor thuis redden we het ook niet. Hans helpt ons met het vinden van de juiste mix en de best passende apparatuur!