Steeds meer samenwerkingen met leveranciers

We zijn volop in gesprek met verschillende brouwerijen. We nemen hier rustig de tijd voor, want de keuze voor een goed biertje en de gesprekken over een goede prijs zijn natuurlijk essentieel! Hierover dus later meer.

 

Wel kunnen we vol trots vertellen dat we voor de koffie in zee gaan met Sebastiaan van Het Koffielab. In hun kleinschalige branderij in Maarssen branden Sebastiaan en Simon zelf de koffie. Ze ruiken, luisteren (ja, de bonen maken geluid tijdens het branden), timen, proeven en ruiken nog een keer en precies op het juiste moment besluiten ze wanneer de koffie perfect is. Daarnaast onderhouden ze persoonlijk contact met de koffieboeren en draait alles bij hen om kwaliteit en een eerlijke prijs voor eerlijke koffie.

 

Jan Giesbers van Q-Vignes in De Bilt liet ons de heerlijke wijnen proeven die hij in Het Muzieklokaal voor zich ziet. We vroegen hem de oren van het hoofd over de wijn, de boeren, het proces van wijn maken en de herkomstlanden. Ook Jan werkt met kleinschalige, gepassioneerde wijnboeren die hun wijngaarden duurzaam behandelen. Hij betaalt liever een eerlijke prijs dan dat hij het onderste uit de kan haalt. Wij hebben er veel zin in om samen met Jan elk kwartaal heerlijke nieuwe wijnen te selecteren. En nog leuker: bij elke nieuwe kaart komt hij in Het Muzieklokaal langs om ook jullie de nieuwe wijnen te laten proeven en er iets over te vertellen!

 

Het Muzieklokaal werkt graag met dit soort lokale, maar vooral deskundige en duurzame leveranciers!