Start van het tweede seizoen!

Start van het tweede seizoen!

 

Na een zinderend, verrassend en overvol eerste half jaar staat het tweede muzikale seizoen van Het Muzieklokaal alweer op de stoep!

 

Elke donderdagavond is het Conservatoriumavond. Kom een hapje eten en laat je als toetje trakteren op een concertje van twee keer 20 minuten.

 

De zondagmiddag gebeurt er teveel om op te noemen! Een paar highlights:

*Er staan enkele cd-presentaties op het programma. Duo Heemsbergen en van Jaarsveld (piano en klarinet) en duo Silencio (sax en piano) kunnen bij ons vol trots laten horen waar ze de afgelopen tijd hun ziel en zaligheid in hebben gestoken.

*Onze innemende huismuzikant James Oesi neemt – naast zijn grootste vriend de contrabas – weer regelmatig muzikale vrienden van topniveau mee.

*En mocht je ze vorig seizoen gemist hebben? Het energieke duo Beth en Flo komen op 16 oktober terug, dus zorg dat je erbij bent! Klassieke muziek met een vleugje theater.

*Verschillende topmusici uit het Radio Philharmonisch Orkest (je weet wel, het orkest dat elke week in TivoliVredenburg het weekend inluidt met de vrijdagavond van Vredenburg) komen met al hun ervaring ook onze zondagmiddag extra elan geven.

*Zo nu en dan doen we een klein experiment, wie houdt er niet van een uitstapje? Zo staat er klassieke een Tangosalon op het programma. Of wat dacht je van de vrolijke jongemannen van Tzigane die ons trakteren op klassieke zigeunerklanken?

*Helemaal zeker is het nog niet, maar we we hebben goede hoop dat ook radio 4 programma Diskotabel weer maandelijks live komt uitzenden vanuit Het Muzieklokaal.

 

Kortom, hou de agenda in de gaten. Of abonneer je op onze evenementen op Facebook, dan krijg je vanzelf een berichtje als we weer iets moois gepland hebben!

 

Het Muzieklokaal niet zijn als we niet zouden aansluiten bij alles wat er in de stad gebeurt op klassiek gebied. We starten het seizoen daarom al binnenkort met maar liefst 3 fringeconcerten van het festival Oude Muziek.

 

Wij kunnen niet wachten. Tot snel!