Prachtige nieuwe vleugel

Je hebt ze misschien al eens in Het Muzieklokaal zien liggen: de formuliertjes voor onze ‘sponsor een toets actie’. De actie heeft bijgedragen aan de aanschaf van de mooie, houten Grotrian Steinweg vleugel! Daarnaast hebben we donaties dankbaar kunnen gebruiken voor de programmering en hebben we de musici die het eerste seizoen bij ons gespeeld hebben, op zijn minst een deel van wat ze eigenlijk verdienden, kunnen uitbetalen!

 

Maar tot onze spijt staat de Grotrian niet langer in Het Muzieklokaal. Tijdens een stembeurt ontdekte de stemmer grote scheuren in de zangbodem (op den duur leidt dit tot klankverlies) en moesten we met elkaar concluderen dat Het Muzieklokaal een nieuw instrument nodig had. Het grote geluk wilde dat we de Grotrian in konden ruilen voor een prachtige August Förster vleugel. Dus als je nu Het Muzieklokaal bezoekt, schittert een nieuwe, zwarte vleugel je tegemoet! Uiteraard nemen wij de sponsoring van de toetsen mee naar deze vleugel. En binnenkort plaatsen wij een foto in Het Muzieklokaal met de namen van onze sponsors en hun bijbehorende toetsen.

 

Inmiddels zijn er maar liefst 44 toetsen gesponsord, precies de helft van de vleugel! Naast sponsoren van de resterende toetsen zijn we op zoek naar vrienden die jaarlijks een bijdrage willen leveren aan de programmering in het Muzieklokaal. Daarom hebben we iets nieuws verzonnen bij onze nieuwe kaart!