Nieuwe kaart met nieuw plan!

De afgelopen weken hebben we weer uitgebreid gebrainstormd over een nieuwe kaart! Samen met onze kok vanaf het eerste uur, Roxanne, en nieuwe aanwinst Hans hebben we geproefd, gekookt, bijgeschaafd en gerekend en vanaf 14 oktober hopen we jullie te verrassen met heerlijke nieuwe gerechtjes. Biologisch vlees, een lekker visje, en natuurlijk veel heerlijke herfstige groenten! En wees niet bang; de luie wijvenfrieten met kruidenmayo staan ook volgend seizoen weer op de kaart.

 

Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan geweldige bijpassende wijnen. Natuurlijk kunnen jullie deze wijntjes weer komen proeven. Hou de agenda in de gaten voor de proeverij die we samen met Jan Giesbers van Q-Vignes wijnimport gaan organiseren. Ook hebben we verrassende nieuwe frisdranken ontdekt die we jullie met veel plezier willen laten proeven. Wat denk je van een komkommer-basilicum, salie of lavendellimonade?

 

Tot slot hebben we een geweldig plan uitgewerkt. Dit jaar hebben al veel ongelofelijk goede musici bij ons opgetreden. Uiteraard willen we hen graag betalen voor hun fantastische werk, maar tegelijkertijd willen we als cultureel ondernemers niet volledig afhankelijk zijn van fondsen. Daarom hebben we het volgende bedacht! Vanaf de volgende kaart dragen we 5 cent per verkocht product af aan onze stichting: Stichting Klassieke Programmering Het Muzieklokaal. Dus eet je drie hapjes, drink je daar twee biertjes bij en neem je nog koffie met een taartje toe? Dan heb je hopelijk niet alleen heerlijk gegeten, maar draag je ook nog eens 35 cent bij aan de programmering in Het Muzieklokaal. Bescheiden bijdrage toch? Maar met alles bij elkaar kunnen we zo toch weer prachtige muziek laten klinken in Het Muzieklokaal!

 

Zie de agenda voor wat er in oktober allemaal op het programma staat!