Last-minute Pop-up, hartje Utrecht

 

Aanstaande zaterdag 18 juli storten we ons, in een ultieme actie om de laatste investeerders te vinden, tussen het winkelend publiek op Hoog Catharijne. Twijfel je zelf nog of je wilt investeren of ken je mensen die onderdeel willen zijn van het eerste klassieke café van Nederland? Grijp je (laatste!) kans en kom aanstaande zaterdag naar onze derde pop-up in Hoog Catharijne. Sluit aan bij de succesvolle campagne van Het Muzieklokaal!

 

Voor deze derde pop-up gaan we op pad met een originele Henk Hupkes concertvleugel. Het Muzieklokaal verrast de Utrechtse shoppers tussen 14.00 en 17.00 met prachtige klassieke pianoklanken. We bieden je een heerlijke kop ‘single estate specialty coffee’ zolang de voorraad strekt. Heb je er altijd al van gedroomd om voor publiek op een concertvleugel te spelen? Laat Utrecht van je talent meegenieten! Laat je trakteren op een moment van rust en prachtige muziek in de gezellige zaterdagse drukte.

 

Waar? Op het Radboudplein (het plein tussen de V&D en het station, bij Invito en We) vind je ons bij de ‘broedplaats voor inspirerend ondernemerschap’. We zien je graag! Deze pop-up wordt mede mogelijk gemaakt door Seats2Meet en Henk Hupkes Piano’s en Vleugels.