Kom proeven van onze nieuwe kaart!

YES! We hebben een nieuwe lentekaart! De afgelopen weken zijn we druk geweest met recepten bedenken, ingrediënten zoeken, proeven, bepalen, wikken, wegen en calculeren. Tot diep in de nacht waren we gisteren bezig met de laatste voorbereidingen. De kassa is weer up to date, de kaart is opnieuw vormgegeven en gedrukt, de mis en place is check…dus wij staan klaar om jullie te laten proeven van onze heerlijke nieuwe hapjes en wijnen. Binnenkort komt de kaart ook online, maar kom eerst maar eens gewoon proeven 😉

 

Vandaag kregen we al super positieve reacties, bijvoorbeeld op ons heerlijke polarbrood met lentegroenten en fetadip. Of wat dacht je van onze tunamelt van VISVRIJE tonijn? Vanavond huisgemaakte bouillabaisse met verse vis en biologische hamburgertjes. En wees niet bang, de luie wijvenfriet staat nog steeds op de kaart. Dus kom langs en bemachtig een plekje bij de openslaande deuren en geniet van de ondergaande zon met een heerlijke hap en mooie klanken!

 

Morgenavond om 20.30 trekken we een paar flessen open en kan je onze nieuwe wijnen proeven in een kleine proeverij, onder deskundige leiding van onze leverancier Jan Giesbers van QVignes Wijnimport!