Gezocht: versterking in de keuken!

HET MUZIEKLOKAAL ZOEKT AFWASSERS EN EEN KOK!

 

AFWASSERS

Vind je het leuk om wat bij te verdienen, maar heb je geen zin in vakkenvullen? Wij zoeken afwassers voor 1 avond in de week, diensten uiterlijk tot 23.00. Naast afwassen doe je klusjes in de keuken. Je komt te werken in een jong bedrijf waar twee keer in de week live concerten georganiseerd worden. Je wordt onderdeel van een enthousiast team van cultureel geïnteresseerde mensen! stuur een mailtje naar info@hetmuzieklokaal.nl voor meer informatie.

 

KOK

Ben jij de keukenprins of –prinses die wij zoeken?

  • Je hebt ervaring in professionele horecakeuken, maar boven alles ben je een keukenprins of -prinses die plezier heeft in koken voor veel mensen. Een koksopleiding is mooi meegenomen, maar geen vereiste.
  • Je borrelt van culinaire ideeën waardoor je twee a drie keer per jaar een belangrijke bijdrage kan leveren aan een nieuwe kaart. Je vindt het leuk om creatieve gerechten te verzinnen, maar weet ook hoe je ervoor moet zorgen dat de uitvoering eenvoudig blijft.
  • Je bent flexibel. Je werkt in principe op vaste dagen, maar je vindt het niet erg om bij grote drukte extra bij te springen of te ruilen. Een paar weken per jaar ben je bereid en in de gelegenheid om meer uren te draaien, in verband met afwezigheid van de eigenaren.
  • Je bent stressbestendig. In de horeca in het algemeen, en in een startend bedrijf in het bijzonder, is het soms moeilijk te voorspellen hoe een avond of week eruit ziet, maar jij ziet het als een uitdaging om onverwachte situaties het hoofd te bieden.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je snapt dat het in een klein team nodig is om er voor elkaar te zijn.
  • Je bent zelfstandig. Je staat veel alleen in de keuken en de ruimte om je werkzaamheden zelf te plannen gebruik je om zo efficiënt mogelijk te werken.
  • Je bent pro-actief: als je verbeteringen ziet schroom je niet om dit aan te kaarten en in gang te zetten.

We bieden:

  • Werken in een creatieve, culturele omgeving met gelijkgestemde collega’s.
  • Ongeveer 20 uur per week. Het is mogelijk om vooral Mise-En-Place diensten te draaien. ’s Avonds draai je je hand er niet voor om om in je eentje de keuken te draaien en bestellingen te doen.
  • Open communicatie. We zeggen het als ons iets dwars zit, maar staan ook open voor feedback. Omdat we een jong bedrijf zijn willen we graag verbeteren en leren, vooral van onze collega’s.

 

Reacties (motivatiebrief en CV) graag voor 5 maart naar info@hetmuzieklokaal.nl