Stichting

Stichting Klassieke Programmering Het Muzieklokaal

Op 27 augustus 2015 werd de Stichting Klassieke Programmering Het Muzieklokaal opgericht!

De stichting heeft het aanbieden, initiëren en bevorderen van klassieke muziek op een laagdrempelige wijze aan een breder publiek ten doel, waaronder begrepen de verzorging van de klassieke programmering van Het Muzieklokaal. Er worden wekelijks twee korte huiskamerconcerten georganiseerd waarbij de musici (jong talent) zichzelf kunnen profileren en waar het bredere publiek kennis kan maken met klassieke muziek. Elk kort concert wordt voorzien van een inleiding en is voor iedereen gratis toegankelijk. De stichting werkt niet met kaartverkoop om de laagdrempeligheid te waarborgen. De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden als bestuurder van de Stichting.

 

Bestuur

Dhr. E. Verheij (voorzitter)

Mw. I. Vrugteveen (secretaris)

Dhr. A. Rijpstra (penningmeester)

 

Contact

stichting@hetmuzieklokaal.nl

 

Hoofdlijn beleidsplan

De stichting beschikt nog niet over een reeds bestaand vermogen. De programmering in Het Muzieklokaal zal alleen uitgevoerd kunnen worden met behulp van fondsbijdragen, omdat er geen opbrengsten zijn uit kaartverkoop. Kijk hier voor het actuele beleidsplan.

 

Steun ons!

Je kunt het culturele aanbod in Het Muzieklokaal steunen door Vriend van Het Muzieklokaal te worden! Particulieren zijn al vriend voor 100 euro per jaar. Bedrijven kunnen Het Muzieklokaal steunen voor 500 euro per jaar. Het eerste jaar gebruiken we deze steun voor het aanschaffen van een vleugel. Een must-have voor een mooie programmering. De eerste 88 vrienden adopteren een toets en het mooiste is…je mag zelf kiezen welke! Wees er snel bij, dan weet je zeker dat je lievelingstoets nog niet is vergeven! Daarnaast gebruiken we de vriendensteun om de meest verrassende, beste en leukste musici te programmeren.

 

Steun aan Het Muzieklokaal is in de toekomst fiscaal aantrekkelijk. We zijn bezig met de aanvraag van een ANBI status, waardoor je donatie 125% aftrekbaar wordt van je belastbaar inkomen.

 

Interesse? Daar help je ons enorm mee! Stuur een mailtje naar stichting@hetmuzieklokaal.nl voor meer informatie!

 

KVK-nummer 64001199

RSIN-nummer 855483052