HET MUZIEKLOKAAL IS EEN LUISTERLOKAAL

Het Muzieklokaal is het eerste proeflokaal van Nederland waar je altijd klassieke muziek hoort. Wij halen klassieke muziek uit de traditionele context. En we brengen het naar de horeca. Zo kun je spelenderwijs je muzieksmaak leren kennen. Op donderdagavond en zondagmiddag zijn er live optredens. Bekijk hier onze agenda!

Naast onze live programmering draaien we altijd klassieke muziek. In een tijd waarin iedereen toegang heeft tot alle soorten muziek, is soms juist de overdaad overweldigend. Waar te beginnen? Wij werken samen met 24classics en draaien muziek die samengesteld is door hedendaagse experts op het gebied van klassieke muziek. Zo bieden we een fijne luisterervaring voor zowel beginnende als ervaren luisteraars en spelen we in op het moment van de dag en het jaar. In Het Muzieklokaal herken je bovendien in één oogopslag een muziekstuk. Op de muur naast de bar wordt geprojecteerd wat je hoort. We hebben een eigen playlist op 24classics waardoor je ook thuis naar onze muziek kunt luisteren!

We zijn altijd op zoek naar mensen die in Het Muzieklokaal willen spelen. Wil je een keer een try out van een (toekomstig) programma doen? Heb je een nieuwe cd en wil je die in een passende omgeving presenteren? Of ben je conservatoriumstudent en wil je podiumervaring opdoen? Bij ons ben je van harte welkom! De concerten duren 2 x 20 minuten. Stuur een mailtje met meer informatie over je achtergrond en welk repertoire je zou willen spelen naar talitha@hetmuzieklokaal en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!