Luister

Het Muzieklokaal is een luisterlokaal

Het Muzieklokaal is het eerste proeflokaal van Nederland waar je altijd klassieke muziek hoort. Als je wilt kun je spelenderwijs je muzieksmaak leren kennen. Wij halen klassieke muziek uit de traditionele context. En we brengen het, met context, naar de horeca. Op donderdagavond en zondagmiddag zijn er live optredens in Het Muzieklokaal. Bekijk hier onze agenda!

 

We zijn altijd op zoek naar mensen die in Het Muzieklokaal willen spelen. Wil je een keer een try out van een (toekomstig) programma doen? Heb je een nieuwe cd en wil je die in een passende omgeving presenteren? Of ben je conservatoriumstudent en wil je podium ervaring opdoen? Bij ons ben je van harte welkom! De concerten duren 2 x 20 minuten. Stuur een mailtje met meer informatie over je achtergrond en welk repertoire je zou willen spelen naar talitha@hetmuzieklokaal en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!

 

Naast onze live programmering draaien we altijd klassieke muziek. In een tijd waarin iedereen toegang heeft tot alle soorten muziek, is soms juist de overdaad overweldigend. Waar te beginnen? Met onze selectie bieden we handvatten. Bovendien zorgen we voor een actueel aanbod met nieuwe releases en sluiten we aan bij het seizoen en de concertagenda.

film

Bij ons herken je in één oogopslag een muziekstuk. Op onze PlayingNowProjectie wordt alles geprojecteerd wat je hoort.

playlist

Wij bieden zorgvuldig samengestelde playlists, toegespitst op het moment van de dag en het jaar.