Agenda

 

  mrt
  22
  do
  Concerten met het UAF @ Het Muzieklokaal
  mrt 22 @ 20:30 – 21:30

  In samenwerking met het UAF– stichting voor vluchtelingstudenten- verzorgen we vier donderdagavonden met vluchteling muziekstudenten. Het UAF begeleid muzikanten uit Syrië, Iran, Armenië, China op verschillende westerse en niet-westerse instrumenten en zang. Vanavond zingt Mohsen Masoumi (opera)!

   

  mrt
  24
  za
  Een extra concert cadeau! @ Het Muzieklokaal
  mrt 24 @ 20:30 – 21:30

  Omdat het kan en vooral omdat het zo ontzettend leuk is, organiseren we zaterdag 25 maart een extra concert in de avond met niemand minder dan pianiste Margreet Markerink en acteur-zanger Kees Scholten! Liedjes in het Nederlands uit de voorstelling ‘De Moed om te Vertrekken’, hartverwarmend mooi en perfect voor een gezellige zaterdagavond. ‘De moed om te vertrekken’ is uitbundig, meeslepend, vol heimwee, melancholie, humor en ongekende vurigheid!

  Hierbij alvast een kort voorproefje!

   

  mrt
  25
  zo
  Gregor Bak en de Dolle Diva @ Het Muzieklokaal
  mrt 25 @ 16:00 – 17:00

  Opera-diva Francis van Broekhuizen is geregeld te bewonderen in opera’s van Verdi, Puccini, Mozart, Strauss en Wagner. Maar ze heeft ook een passie voor cabaret. Sinds 2 jaar reist zij met televisiepersoonlijkheid en musicus Gregor Bak (die al eerder bij ons achter de vleugel opnames maakte voor Over Klassiek!) door het land met het programma ‘Dolle diva’. In dit unieke recital combineren zij opera met humor en vrolijke verhalen. Deze zondag de 25e zijn ze bij ons en kun je genieten van prachtige klassiekers!

   

  mrt
  29
  do
  Lancering Thijl2018! @ Het Muzieklokaal
  mrt 29 @ 20:30 – 21:30

  Donderdag 29 maart wordt bij ons opera Thijl gelanceerd, de grootste Nederlandse opera ooit geschreven over de zestiende-eeuwse geuzenleider Thijl Uilenspiegel. De opera is een project van stichting LustrumOpera en zal van 30 juni t/m 17 juli worden gespeeld ter ere van het lustrum van het USConcert. Na de opening op deze avond wordt er een stuk gespeeld uit de opera en worden de eerste kaartjes en bladmuziek overhandigd. Kom luisteren en borrelen!

   

   

   

  apr
  5
  do
  Onze eigen Marie-Louise en Co! @ Het Muzieklokaal
  apr 5 @ 20:30 – 21:30

  We boffen toch maar met ons personeel! In maart speelt Cédric de sterren van de hemel achter de vleugel en deze donderdag 5 april komt onze medewerker Marie-Louise met haar viool en maar liefst vier andere strijkers, Cecilia van Berkum, Ester Potjes, Gied van Oorschot en Daniël Muskitta, een concert geven! Ze spelen onder andere het eerste deel van Dvoraks strijkkwintet nr. 2, opus 77!