agenda_VDH0697

Agenda

 

jul
30
zo
Spontaan zomerconcert! @ Het Muzieklokaal
jul 30 @ 16:00 – 17:00
We hebben dan wel een zomerstop, maar deze zondagmiddag komt de Portugese pianist Diogo Passeira ons spontaan trakteren op een mooi concert! Hij speelt stukken van Chopin, Debussy, Beethoven en meer!

Foto Diogo Piano

 

sep
24
zo
Muzikale wandeling door de stad @ Het Muzieklokaal
sep 24 @ 11:30 – 13:30

Ook dit (derde!) seizoen organiseren we weer samen met Utrecht Verrast een muzikaal arrangement. Tickets verkrijgbaar via de site of info@utrechtverrast.com.

Om 11.30 uur word je ontvangen bij ons in Het Muzieklokaal, Bemuurde Weerd Oostzijde 13. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekker kom je hier in de juiste sfeer.

Om 12.00 uur start de muzikale wandeling die je mee voert door de Utrechtse muziekgeschiedenis. Componisten als Mozart, Brahms en Schumann lieten in de stad hun voetsporen na net als Rennes, Wagenaar en Andriessen. Op historische locaties vertelt de gids over hun bijdrage aan het muzikale Utrechtse leven en luister je naar hun muziek.

Deze oorstrelende wandeling duurt ruim 1,5 uur en eindigt elders in de binnenstad. Wil je met een groep op een andere dag van dit arrangement gebruik maken, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

doorkijkje-Vismarkt-Domtoren-540x300