De stichting Klassieke Programmering Het Muzieklokaal heeft het aanbieden, initiëren en bevorderen van klassieke muziek op een laagdrempelige wijze aan een breder publiek ten doel, waaronder begrepen de verzorging van de klassieke programmering van Het Muzieklokaal. Er worden wekelijks twee korte huiskamerconcerten georganiseerd waarbij de musici (vaak jong talent) zichzelf kunnen profileren en waar het bredere publiek kennis kan maken met klassieke muziek. Elk kort concert wordt voorzien van een aankondiging of inleiding en is voor iedereen gratis toegankelijk. De stichting werkt niet met kaartverkoop om de laagdrempeligheid te waarborgen. De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden als bestuurder van de Stichting.

Bestuur

Dhr. E. Verheij (voorzitter)

Mw. I. Vrugteveen (secretaris)

Dhr. A. Rijpstra (penningmeester)

Contact

stichting@hetmuzieklokaal.nl

Hoofdlijn beleidsplan

De stichting beschikt nog niet over een reeds bestaand vermogen. De programmering in Het Muzieklokaal kan uitgevoerd worden door middel van donateurs (vrienden van de stichting) en het feit dat van elk verkocht product in Het Muzieklokaal 5 cent wordt afgedragen aan de stichting.

Steun ons!

Je kunt het culturele aanbod in Het Muzieklokaal steunen door Vriend van Het Muzieklokaal te worden! Particulieren zijn al vriend voor 100 euro per jaar. Bedrijven kunnen Het Muzieklokaal steunen voor 500 euro per jaar. Ook kun je een toets van de vleugel adopteren. 88 vrienden kunnen een toets adopteren en het mooiste is…je mag zelf kiezen welke! Wees er snel bij, dan weet je zeker dat je lievelingstoets nog niet is vergeven! Daarnaast gebruiken we de vriendensteun om de meest verrassende, beste en leukste musici te programmeren.

Steun aan Het Muzieklokaal is fiscaal aantrekkelijk. We hebben een ANBI status, waardoor je donatie 125% aftrekbaar wordt van je belastbaar inkomen.

Interesse? Daar help je ons enorm mee! Stuur een mailtje naar stichting@hetmuzieklokaal.nl voor meer informatie!

KVK-nummer 64001199
RSIN-nummer 855483052