Gezondheid eerst! De horeca sluit de deuren, maar welke deuren gaan er aan het eind van deze crisis weer open? Kleine lokale ondernemers zoals wij zijn kwetsbaar. Maar, we kunnen elkaar helpen! Wij koken voor jullie. Elke dag 60 verse, gezonde vegetarische maaltijden, geserveerd met klassieke muziek! Een bestelling is een enorme steun, op = op. Zo kunnen wij hopelijk onze deuren weer openen als  dit achter de rug is!

Scrol verder om te lezen waarom we dit doen, hoe we dit veilig doen en om te zien wat er op het menu staat!

#helpelkaar #blijfgezond #steundelokaleondernemer #houafstand

 

 

Patsboem, ineens waren we dicht. En nu missen we jullie! Maar we hebben iets bedacht! Wij koken elke dag 60 maaltijden, geserveerd met klassieke muziek. Jullie steunen ons door er elke week eentje te komen halen. En, als jullie langskomen zien we elkaar ten minste nog eens! Op gepaste afstand.

Kijk verder voor

*een overzicht van de gerechten van deze week

*meer informatie over onze werkwijze en regels in het kader van jullie en onze gezondheid

*de opties om te bezorgen als je de deur niet uit mag

Lees meer →

dinsdag 7 april | pokebowl

Op deze prachtige zonnige dinsdag serveren we een frisse, gezonde pokebowl om de weerstand een extra boost te geven. Vandaag met sugarnsnaps, rettich, komkommer, geroosterde kikkererwten, wortel, sojaboontjes, radijs, sesamzaadjes, yuzu-gember mayonaise en sojadressing. Vergeet niet te reserveren!

Meer

Feestje?

Vier feest in Het Muzieklokaal! We reserveren in overleg een deel van de ruimte voor jou en je collega’s, vrienden, orkestleden, studiegenoten, familie… afhankelijk van de dag en het moment kan dit van 10-100 personen. Wil je koffie met taart, een borrel met drankjes en hapjes, een eenvoudig of uitgebreider diner? Alles is bespreekbaar!

Gratis bitterballen!

Maak je klassieke muziek? Of werk je in de klassieke sector? Dan is Het Muzieklokaal natuurlijk dé plek om te borrelen! Vanaf 10 personen is het eerste rondje bitterballen van ons!

 

Reserveren?

Diner: Tot 10 personen kunt u reserveren via de website. Wilt u met een grotere groep komen eten? Bel even voor de mogelijkheden. Voor de lunch is reserveren niet mogelijk.

Feestjes en borrels zijn mogelijk! Bel of stuur een mail naar info@hetmuzieklokaal.nl met datum, tijdstip, aantal personen en je wensen mbt eten en drinken, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

030-7210831

Vacatures

We zoeken een alround medewerker (zie HIER) en afwassers (zie hier) voor meer info

Adres

Bemuurde Weerd OZ 13
3514 AN, Utrecht
030-7210831

Openingstijden

ma: gesloten
di: 11.00 – 23.00 uur, keuken open tot 21.00
wo: 11.00 – 23.00 uur, keuken open tot 21.00
do: 11.00 – 00.00 uur, keuken open tot 21.30
vr: 11.00 – 00.00 uur, keuken open tot 21.30
za: 11.00 – 00.00 uur, keuken open tot 21.30
zo: 11.00 – 22.00 uur, keuken open tot 20.00