Wij koken nog steeds voor jullie. Deze week koken we de gerechten van onze nieuwe kaart: ‘Bij Het Muzieklokaal AAN TAFEL!’ Maandag en dinsdag maken we quiche met spinazie, zongedroogde tomaat en geitenkaas, geserveerd met frisse salade met bietjes. Bestellen kan hier.

We zouden het heel tof vinden als je ons ook deze week steunt door een maaltijd te komen halen. En we horen gelijk graag je feedback op de recepten! Lees meer over onze nieuwe kaart!

We kregen de afgelopen weken superveel positieve feedback op de gerechten die we in deze coronatijden voor jullie kookten. En deze manier van koken is ook ons heel goed bevallen: smakelijke, herkenbare gerechten, ruime porties, veel groenten en betaalbaar. Daarom presenteren we onze nieuwe kaart ‘Bij Het Muzieklokaal AAN TAFEL!’ Want binnenkort kunnen jullie weer bij ons kunnen aanschuiven en een hapje mee eten!

Na de heropening koken we a la Vivaldi: elk seizoen 4 dezelfde gerechten, met elke maand wisselende ingrediƫnten. Deze zomer bij ons te vinden: elke maand een andere quiche met salade, zomerse pasta, een maaltijdsalade en natuurlijk onze burger met huisgemaakte luie wijvenfriet (heb je ze ook zo gemist?!) En dat voor maar 14,95! De basis is vegetarisch, vlees/vis optioneel, altijd 1 vegan keuze.

Met de nieuwe gerechten kunnen we Het MuziekLOKET ook na 1 juni open houden voor afhaalmaaltijden voor thuis of op de steiger!

Kom alvast proeven! Deze week koken we voor jullie de gerechten die vanaf 1 juni op de kaart komen! We zouden het heel tof vinden als je ons ook deze week steunt door een maaltijd te komen halen. En we horen gelijk graag je feedback op de recepten!